Співпраця кафедри овочівництва з виробничим підрозділом «Великоснітинське навчально-дослідне господарство ім. О.В. Музиченка» - задля формування фахівця й овочів у студентських їдальнях

May 19, 2015

Для набуття студентами агробіологічного факультету глибоких знань і умінь щодо виробництва овочевої продукції активно використовується наукова та виробнича база виробничих підрозділів НУБіП України, в т.ч. «Великоснітинське навчально-дослідне господарство ім. О.В. Музиченка». За ініціативи кафедри овочівництва, було придбано насіння овочевих культур та, завдяки об’єднанню зусиль науково-педагогічних працівників (доцента Федосія І.О., асистента Кокойка В.В.) і керівництва виробничого підрозділу (головного агронома Воробей Ф.О.), 13 травня проведено сівбу капусти білоголової, огірка, моркви, буряка столового, кропу. Перші кроки до майбутнього врожаю і овочів у студентських їдальнях НУБіП зроблені.

Водночас, студенти на виробничій практиці ознайомилися з усім процесом сівби насіння овочевих культур, самі розрахували норму висіву, власноруч налаштовували сівалку. Сьогоднішній студент, який теоретичні знання відточує практичними навиками від найпростіших технологічних процесів до наукових досліджень, завтра стане висококваліфікованим фахівцем.

к.с-г. н.,  доцент Пасічник Н.А.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook