Студенти юридичного факультету відвідали виставку мікромініатюр Миколи Сядристого

April 28, 2015

 

27 квітня 2015 року студенти 3 курсу 1 групи разом із куратором відвідали виставку мікромініатюр Миколи Сядристого.  Мікромініатюри, представлені в колекції музею, розширюють звичні уявлення про межі людських можливостей, захоплюють не тільки красою, величиною, але й інженерним талантом автора.

  

Студенти мали можливість ознайомитися з неймовірними мікроекспонатами, такими як найменша в світі книга з віршами Тараса Шевченка розміром всього 0,6 мм, яка складається з 12 сторінок, зшитих павутинкою, обкладинка якої зроблена з пелюстки безсмертника або найменші у світі шахи на шахівниці, які майстер примудрився розмістити на голівці шпильки. Також виявилося, що підкована блоха не вигадка, а реальність, а всередині волосся може поміститися гілочка троянди, товщиною 0,05 мм. Розгледіти все це можна було тільки за допомогою мікроскопів, які встановлені над кожною роботою.

  

Виставка мікромініатюр Миколи Сядристого відкриває новий надзвичайний дивовижний світ для кожного відвідувача і кожен може знайти щось собі до душі. Загалом, виставка подарувала чудові враження та натхнення студентам для подальшої плідної праці.

Фещенко Ірина Сергіївна, асистент кафедри

міжнародного права та порівняльного правознавства

Куратор 1-ї групи 3-го курсу

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook