Методологічні інноваційні засади при підготовці аспірантів факультету харчових технологій та управляння якістю продукції АПК

March 19, 2015

Семінар на тему: «Актуальні тенденції виробництва м’ясних продуктів запропонованих фірмою «Могунція»»
який відбудеться в «Інституті Нових Технологій»

19 березня 2015 року 

В процесі семінару розглядатимуться наступні питання:

  1. Доповідь «Могунція – успішні технології. Новітні розробки.» (провідний менеджер фірми «Могунція-Інтернаціональ» - Йенц Траутман) .
  2. Лекція представників ДП Укрметртестстандарту про «Зміни у харчовому законодавстві України, гармонізація його з європейським. Актуальні питання щодо виробництва та обігу харчових продуктів».
  3. Дегустація взірців ковбасних виробів з добавками фірми Могунція. Обговорення та коментарі.
  4. Доповідь ТОВ «Інтермік – харчові технології»: «Інноваційне обладнання в м’ясопереробній промисловості».
  5. Доповідь компанії «Українські Хімічні технології ». Презентація новинок.
  6. Нові напрямками технології виробництва ковбасних та м`ясних виробів з використанням нових пряно-ароматичних сумішей та добавок .
  7. Форум, круглий стіл.

Подробиці проведення семінару та обговорення його результатів з аспірантами факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбудеться після заходу та буде висвітлено на сайті факультету.

Адреса проведення семінару:
«Інститут Нових Технологій»
вул. Марії Лагунової, 1-Б,
с. Княжичі Броварського р-ну,
Київської обл.
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook