НАУКОВО-ДОСЛІДНА РОБОТА НА ЗАМОВЛЕННЯ ПІДПРИЄМСТВА

March 17, 2015
08800, Київська обл., м. Миронівка, вул. Фрунзе, 16 Тел.:(04574) 4 20 50 Факс: (04574) 4 20 56

    У сучасній м’ясопереробній промисловості превалює тенденція пошуку і розробки інноваційних технологічних рішень для конкурентоспроможності підприємства , для виробництва продукції, що характеризується високим рівнем якості, екологічності, біологічної та мікробіологічної безпечності .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     В березні місяці поточного року науковці факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК провели ряд зустрічей з фахівцями Миронівського м’ясопереробного заводу «Легко» . Результатом став підписаний договір на виконання науково-дослідних робіт між підприємством і НУБіП України по розробленню методів і науково-технічної документації щодо контролю якості стічних вод Миронівського МПЗ «Легко».

Декан факультету харчових технологій та
управління якістю продукції АПК,
доктор технічних наук, професор
Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook