Вшанування Дня пам'яті жертв Голодомору у НУБіП України

November 27, 2014
м. Київ, НУБіП України

 

 

 

 

 

  Трагічні сторінки історії України, не дають змоги забути нам, свідомим синам і донькам своєї країни, події 32-33-х років. Голодомор залишається страшною сторінкою у нашій історії. Молитва за людей, які постраждали в наслідок репресій, є найвагомішою справою у житті кожної людини, зокрема студентства і молоді. Тому ця подія, сьогодні відбулась на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК складно переоцінити і були присвячені даті – 81-й річниці пам’яті Голодомору.

 


 

  Студентство і викладачі факультету вшанували хвилиною мовчання померлих під час Голодомору 32-33-х років і помолились за їх душі.
  Ввечері, за ініціативи студентського самоврядування відбувся вечір-реквієм, присвячений Дню пам’яті жертв Голодомору. На якому всі присутні мали можливість почерпати ще більше інформації, про цей страшний період історії нашої країни. Студенти у піснях та віршах пригадали присутнім про події тодішніх часів, та зачитали свідчення очевидців, які пережили темні сторінки життя України. Вірші у виконання наших студентів, по новому доносили важливість відзначення таких подій. 

Опісля присутні змогли побачити відео ролики, в яких йшлося про сам голодомор, та про можливість повторного, про те вже духовного голоду українців та тлі війни у східних регіонах України.   

   На завершення вечору, декан, заступник декана, викладачі факультету та гості присутні на заході від імені ректора НУБіП України Ніколаєнка Станіслава Миколайовича висловили слова вдячності студентству, за підготовку такого щирого вечору. Також побажали усім присутнім, щоб в майбутньому, ми ніколи не бачили подібних речей, які сталися у 32-33-х роках.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook