Студенти факультету відвідали виставку обладнання і технологій для харчової та переробної промисловості INPRODMASH & UPAKOVKA -2014

September 11, 2014
м. Київ

    10 вересня 2014 року – свій магістерський день майбутні фахівці м’ясопереробної галузі, а нині студенти за спеціальністю «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» ефективно провели на спеціалізованній виставці обладнання і технологій для харчової та переробної промисловості INPRODMASH & UPAKOVKA -2014. 
     На виставці проходив міжнародний симпозіум «Органічні продукти:обличчям до споживача» у рамках щорічного Органічного тижня в Україні, де обговорювались такі нагальні теми, як: Розвиток органічного ринку в Україні; перспективи розвитку органічного руху у світі та в Україні; органічний сектор Росії: основні тенденції; переробка в органічному секторі: реалії та перспективи; досвід реалізації органічних продуктів на внутрішньому ринку України; досвід компанії GLOSSARY Organic Products у просуванні органічної продукції на ринку України; вимоги до якості та маркування органічних продуктів згідно законодавству України; досвід розвитку виробництва органічних молочних продуктів; просування органічних продуктів на прикладі магазину « Под Кумпелем»; основні питання розвитку органічного ринку в Україні: погляд продавця.

     Магістри спеціальності « Якість, стандартизація та сертифікація» активно працювали на конференції «Вимоги законодавства України з організації виробництва харчових продуктів. Відповідність регламентам ЄС та перспективи виходу на європейський ринок».
 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook