Університет готовий до поновлення очного навчання студентів перших-других курсів бакалаврату

November 27, 2021
     Сьогодні під головуванням ректора університету Станіслава Ніколаєнка відбулася робоча нарада за участю проректорів і керівництва факультетів та ННІ.

     Мова йшла про готовність гуртожитків буквально завтра прийняти мешканців, підготовленість викладачів до роботи в аудиторіях і лабораторіях, стан з вакцинацією тощо.
     Про стан опалення в навчальних корпусах і кампусі коротко інформував проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко. Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук спинився на станові готовності університетських закладів харчування. А проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша підкреслив: завідувачі гуртожитків і керівництво факультетів та ННІ найближчими днями повинні постійно перебувати в кампусі за місцем проживання своїх студентів.

     Декани факультетів та директори ННІ доповіли, що більшість студентів схвально ставляться до поновлення очного навчання. На масовий заїзд до гуртожитків очікується вже завтра.
     Станіслав Ніколаєнко доручив фінансовим службам підготувати реальний кошторис проживання в гуртожитках – вартість води, освітлення тощо і ознайомити з ним всіх мешканців кампусу. Щоб кожен з них знав і цінував те, що для них робить університет, максимально здешевивши їхню оплату за проживання.

     Також ректор НУБіП звернувся до керівництва Голосіївської районної державної адміністрації щодо збільшення температури теплоносія. Місцева влада запевнила, що з понеділка 29 листопада буде увімкнена ще одна додаткова котельна і відповідно збільшиться температура.

     Підсумовуючи, ректор дав доручення стосовно теми наради: Сергію Кваші – тримати в полі зору стан вакцинації науково-педагогічних працівників і студентів (ННП, які працюватимуть зі студентами мають бути стовідсотково вакциновані і наразі цей показник фактично виконується), Валерію Іщенку – потурбуватися про поповнення запасів масок, деканам і директорам – підготувати інформацію по явці студентів на навчання у навчальний відділ на 12-ту годину наступного понеділка.

Валентин Обрамбальський
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook