Календар подій

10.04.2017 – 16.04.2017

Списком
По днях тижня

Понеділок
10.04.2017

Засідання Спілки молодих вчених НУБіП України

10 квітня 2017, 16:00

     10 квітня (понеділок) о 16:00 у 10-му навчальному корпусі в аудиторії №511 відбудеться засідання Спілки молодих вчених НУБіП України.Порядок денний засідання:1. 

Запрошуємо на святкування тижня «Французької весни в НУБіП України»

10 квітня 2017, 13:15

ПРОГРАМА ТИЖНЯ 10-15 квітня 2017 р.  

Ректорат звужений

10 квітня 2017, 8:30

На економічному факультеті вручили дипломи бакалаврам

10 квітня 2017 року

     На економічному факультеті відбувся випуск бакалаврів заочної форми навчання: дипломи бакалавра отримали 180 випускникам спеціальностей «Економіка підприємства», «Облік і аудит»та «Фінанси і кредит». 

Прикрашаймо свою alma mater

10 квітня 2017 року

     Магістри кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій традиційно щороку під час весняної лісокультурної кампанії висаджують не одну тисячу сіянців, допомагаючи лісівникам Боярської лісової досл 

Студенти ННІ лісового і садово-паркового господарства представили Україну та університет на міжнародному лісовому багатоборстві у Чехії

10 квітня 2017 року

     Нещодавно закінчились міжнародні студентські змагання з лісового багатоборства в місті Брно, Чехія. 

Ректорат: готуємося зустрічати випускників коледжів та оцінюємо фінансово-економічну ситуацію

10 квітня 2017 року

     10 квітня відбулося чергове засідання ректорату. Відкриваючи його, перший проректор Ігор Ібатуллін зазначив, що цього тижня університет прийматиме випускників коледжів зі всієї України та познайомить їх з можливостями отримання вищої освіти в НУБіП. 

Ректором Станіславом Ніколаєнком підписано Меморандум про співпрацю з Університетом штату Пенсильванія (США)

10 квітня 2017 року

 Результатом тижневого візиту делегації Національного університету біоресурсів та природокористування України на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком до Сполучених Штатів Америки стало підписання Меморандуму про співпрацю з Університетом штату Пенсильванія.  

Навчання в Німеччині за стипендією Copernicus

10 квітня 2017 року

Шановні студенти!Пропонуємо вам взяти участь у стипендійній програмі Copernicus.Стипендія Copernicus – це шість місяців у Берліні або Гамбурзі.На вас очікує семестр навчання в університеті Берліну або Гамбурга, проходження практики на німецькому підприємстві чи установі (6-10 тижнів), проживання у німецькій сім’ї. 

Профорієнтаційна робота викладачів факультету землевпорядкування: традиційна зустріч з випускниками Черкащини

10 квітня 2017 року

     Викладачі факультету землевпорядкування доцент кафедри управління земельними ресурсами Тихенко Руслан Вікторович та доцент кафедри земельного кадастру Тихенко Ольга Володимирівна провели ряд профорієнтаційних заходів 

Вівторок
11.04.2017

Засідання наукової координаційної ради

11 квітня 2017, 16:00

ПОРЯДОК ДЕННИЙ1. Про результати експертизи анотованих звітів науково-дослідних робіт за 2016 рік (доповідає Отченашко В.В.).2. Про наповнення спецфонду у І кварталі та плани на 2017 рік (доповідають Шостак В.М., директори НДІ). 

Кафедра аграрного консалтингу та сервісу провела курси підвищення кваліфікації сільськогосподарських дорадників та експертів-дорадників

11 квітня 2017 року

     В ННІ післядипломної освіти з 27.03.2017 по 7.04.2017 р. на кафедрі аграрного консалтингу та сервісу пройшли щорічні курси підвищення кваліфікації сільськогосподарських дорадників та експертів-дорадників. 

Факультет землевпорядкування – департамент землеустрою, охорони та використання земель: тісна співпраця у підготовці фахівців

11 квітня 2017 року

     Ще одним важливим кроком в якісній підготовці фахівців із геодезії та землеустрою є тісні взаємозв’язки з виробництвом. Якщо навчальний процес постійно моніториться представниками Ради роботодавців, то залучення їх до вступної кампанії – це чи не найважливіший крок.   

Збірна НУБіП взяла участь у VII міжнародному Київському напівмарафоні

11 квітня 2017 року

     9 квітня 2017 року на Контрактовій площі Києва пройшов VІІ міжнародний Київський напівмарафон. Цього року участь у ньому взяли більше 9 тисяч спортсменів з України, Ефіопії, Польщі, Білорусії, Росії, Франції. Для престижу змагань організатори запросили елітних бігунів. 

Національний університет біоресурсів і природокористування України готовий відкрити двері для випускників коледжів

11 квітня 2017 року

     11 квітня під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка відбулася нарада, присвячена підготовці до Дня відкритих дверей для випускників коледжів, унормуванню штатного розпису та фінансовим питанням. 

Наукові роботи студентів спеціальності «Економіка підприємства» - серед переможців Всеукраїнського конкурсу

11 квітня 2017 року

На базі Харківського національного автомобільно-дорожнього університету проходив Всеукраїнський конкурс дипломних робіт студентів вищих навчальних закладів освіти зі спеціальності «Економіка підприємства» за ОС «Бакалавр» та «Магістр». 

Газета «Голос України»: Магістри економічного факультету НУБіП отримуватимуть подвійні дипломи

11 квітня 2017 року

 Угоду про міжвузівське співробітництво підписали декани економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України Анатолій Діброва та факультету економіки і менеджменту Словацького аграрного університету міста Нітра Олена Горська (на знімку). 

Institute of Management Accountants (США) надав шість стипендіальних грантів найталановитішим магістрантам університету фото

11 квітня 2017 року

     У кінці березня американський Інститут бухгалтерів управлінського обліку (Institute of Management Accountants, IMA), який налічує більше 80 тисяч членів зі 120 країн, надав 6 стипендіальних грантів найталановитішим магістрантам  

Середа
12.04.2017

НУБіП відкрив двері для випускників технікумів і коледжів

12 квітня 2017 року

     12 квітня. Цього дня НУБіП відкрив свої двері для майже 900 випускників технікумів і коледжів, які завітали сюди, щоб ознайомитися з вишем та обрати подальше місце навчання. 

Єлизавета Бєляєва і Альона Горбенко посіли призові місця на Всеукраїнській студентській олімпіаді з дисципліни «Фінанси»

12 квітня 2017 року

  II етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Фінанси» відбувся на базі Придніпровської державної академії будівництва та архітектури. Економічний факультет НУБіП України, під супроводженням  

Дар’я Снєгірьова – призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі «Стандартизація, сертифікація та метрологічне забезпечення»

12 квітня 2017 року

     30 березня на базі Луцького національного технічного університету відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі «Стандартизація, сертифікація та метрологічне забезпечення». 

Розпочалася фінальна стадія атестації педпрацівників коледжів

12 квітня 2017 року

     На виконання наказу Міністерства освіти і науки України в Національному університеті біоресурсів і природокористування України триває атестація педагогічних працівників відокремлених підрозділів. 

Запрошення до участі у конференції Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків НААН

12 квітня 2017 року

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!  З апрошуємо Вас до участі в роботі  Міжнародної науково-практичної конференції   «НОВІТНІ АГРОТЕХНОЛОГІЇ: ТЕОРІЯ ТА ПРАКТИКА»,  присвяченої 95-річчю від дня заснування Інституту біоенергетичних культур  і цукрових буряків НААН,  

Запрошення до участі у конференції Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків НААН

12 квітня 2017 року

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!  З апрошуємо Вас до участі в роботі  Міжнародної науково-практичної конференції   «НОВІТНІ АГРОТЕХНОЛОГІЇ: ТЕОРІЯ ТА ПРАКТИКА»,  присвяченої 95-річчю від дня заснування Інституту біоенергетичних культур  і цукрових буряків НААН,  

Парламентарі, науковці і експерти обговорили перспективи епізоотичного благополуччя України фото

12 квітня 2017 року

     12 квітня на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України відбувся круглий стіл, присвячений епізоотичній ситуації в державі. 

Антикорупційний моніторинг Таджикистану

12 квітня 2017 року

Впродовж 27-31 березня 2017 року завідувач кафедри землевпорядного проектування НУБіП України, доктор економічних наук Андрій Мартин як експерт Антикорупційної мережі для Східної Європи та Центральної Азії Організації із економічного співробітництва та розвитку відвідав Таджикистан у складі місії 4-го раунду моніторингу цієї країни в рамках Стамбульського плану дій по боротьбі із корупцією. 

День відкритих дверей: краще один раз побачити, ніж сто почути

12 квітня 2017 року

     12 квітня. Після загальної зустрічі із ректором університету Станіславом Ніколаєнком День відкритих дверей для випускників технікумів та коледжів знайшов своє продовження на факультетах та інститутах. 

Ще одна зірка для «Сузір’я DANCE»!

12 квітня 2017 року

     Хореографічний колектив «Сузір’я DANCE», що діє при кафедрі культурології нашого університету, набуває дедалі більшої популярності серед студентської молоді. 

Четвер
13.04.2017

Книги в подарунок зі Сполучених Штатів Америки

13 квітня 2017 року

      Нещодавно бібліотека нашого університету отримала в подарунок дві книги від Галини та Олексія Воскобійник, що відомі в США та Україні як щедрі благодійники.  Під час візиту ректора Станіслава Ніколаєнка та проректора Сергія Кваші до Університету штату Пенсильванія у Сполучених Штатах Америки ці книги були перед 

Четвертокурсник Боярського коледжу екології та природних ресурсів Сергій Онопрієнко: НУБіП дійсно вражає

13 квітня 2017 року

     Четвертокурсник Боярського коледжу екології та природних ресурсів Сергій Онопрієнко завершує цього року навчання за спеціальністю «Землевпорядкування». Серед інших своїх однолітків він завітав на День відкритих дверей. 

Чистий четвер вдався на славу

13 квітня 2017 року

     13 квітня гуманітарно-педагогічний факультет провів загальнофакультетський «чистий» четвер. 

Андрій Литовченко та Олександр Тітунов – володарі диплома ІІ ступеня Всеукраїнської студентської олімпіади з теплогазопостачання і вентиляції

13 квітня 2017 року

     На базі Київського університету будівництва і архітектури пройшла дев’ята за ліком Всеукраїнська студентська олімпіада з дисципліни «Теплогазопостачання і вентиляції», у якій приймають участь студенти профіл 

Професор кафедри лісівництва Сергій Зібцев взяв участь у роботі Лісового форуму Єльського університету (США)

13 квітня 2017 року

     У рамках багаторічної співпраці з Єльським університетом проф. Сергій Зібцев відвідав тамтешній факультет лісівництва та екологічних досліджень – один з найстаріших та найбільш престижних лісових факультетів США. 

Випустилися бакалаври факультету аграрного менеджменту

13 квітня 2017 року

     Менеджери – люди вічно зайняті. Але сьогодні багато з них – тих, хто навчався на бакалавраті заочної форми факультету аграрного менеджменту, – прийшли до almamater ще задовго до урочистої миті: вручення дипломів. Всього до «фінішу» прийшло 72 випускники. 

Виїзне практичне заняття «Інноваційні технології в козівництві»

13 квітня 2017 року

     З ініціативи кафедри менеджменту інноваційної діяльності ННІ післядипломної освіти 12 квітня 2017 р. 

Мовний портфоліо – інструмент успішності

13 квітня 2017 року

     Тиждень французької мови в НУБіП України розпочався науково-практичним семінаром «Мовний портфоліо і професійна мотивація ‒ інструменти успішності франкомовних фахівців-аграріїв». 

Підвищуємо кваліфікацію з сільського зеленого туризму

13 квітня 2017 року

     Кафедра аграрного консалтингу та сервісу розпочала підвищення кваліфікації з сільського зеленого туризму представників місцевих органів виконавчої влади та самоврядування, державних та громадських організацій, власників особистих селянських та фермерських господарств. 

У полі зору профорієнтаційної роботи факультету аграрного менеджменту Володарщина

13 квітня 2017 року

     7 квітня центром зайнятості Володарщини для старшокласників району було організовано традиційний «Ярмарок професій». Презентувати свої здобутки під час цього заходу прибули представники більше 10 навчальних закладів Київської та Черкаської областей.  

Тетяна Галамай: прекрасна нагода побувати у провідному університеті України

13 квітня 2017 року

     Тетяна Галамай – одна з дванадцяти майбутніх лікарів ветеринарної медицини, які опановують цей фах у Каховському агротехнічному коледжі і приїхали на День відкритих дверей до НУБіП. 

Призове місце на олімпіаді з харчових технологій та позитивні емоції від Харкова

13 квітня 2017 року

     Відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія». 

Викладачі НУБіП вибороли відразу дев’ять медалей спартакіади

13 квітня 2017 року

     Триває спартакіада серед професорсько-викладацького складу ВНЗ ІІІ-ІV рівнів акредитації Голосіївського району м. Києва. І у черговому її етапі – плавання – викладачі НУБіП показали чудові результати. 

Ілля Андрієць: старші колеги порекомендували продовжити навчання саме у НУБіП

13 квітня 2017 року

     Ілля Андрієць – за якийсь місяць-другий вже випускник Каховського агротехнічного коледжу. 

Микола Дорофєєв – призер ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з напряму «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції»

13 квітня 2017 року

     6 квітня у Харківському державному університеті харчування та торгівлі проведено Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук  

П'ятниця
14.04.2017

Посівна кампанія 2017: вперше без інвесторів

14 квітня 2017 року

     У навчально-дослідних господарствах НУБіП добігає піку весняна посівна кампанія 2017 року. І вперше за останні роки вона проводиться самостійно – без залучення інвесторів. 

Всеукраїнська олімпіада з менеджменту серед молоді проходить на базі НУБіП

14 квітня 2017 року

     14 квітня 2017 року в університеті відбулось відкриття ІV Всеукраїнської олімпіади з менеджменту серед молоді.  

Міжнародна науково-практична конференція у НАУ "Актуальні проблеми міжнародної освіти: стан та перспективи розвитку"

14 квітня 2017 року

7 квітня іноземні студенти та викладачі університету взяли участь у Міжнародній науково-практічній конференції "Актуальні проблеми міжнародної освіти: стан та перспективи розвитку" яка проводилась на базі Національного авіаційного університету та була організована за сприяння Міністерства освіти і науки України, Ради молодих вчених при міністерстві освіти і науки України, Асо 

Визначено фіналістів аграрно-політичних дебатів

14 квітня 2017 року

     13 квітня в університеті вже вдруге, за словами голови Спілки молодих учених університету Марини Галат, проходять аграрно-політичні дебати, які збирають найталановитішу молодь обговорити не просто актуальні, а й дискусійні питання розвитку аграрного сектору економіки нашої країни. 

НУБіП України оголосив конкурс «Інтелектуальна академічна група»

14 квітня 2017 року

     «Добрий розум робить легким будь-який спосіб життя» – сказав Григорій Сковорода. Наші студенти, як завжди ідуть у ногу із часом, не відстають від нових тендецій сучасної науки. 

Підбито підсумки «Днів донора» в університеті та його підрозділах

14 квітня 2017 року

     14 квітня в університеті за участю Київського міського центру крові завершилася двотижнева благодійна акція «Дні донора». Долучилися до неї 246 студентів. 

У будівельних риштуваннях – вже другий корпус

14 квітня 2017 року

     Все – у природі, житті суспільства – має свої першо- і просто чергові пріоритети. Так і в університеті: щойно завершилися ремонтно-відновлювальні роботи на третьому корпусі, як господарники взялися за другий. 

ХІV міжнародна конференція Warsaw East European Conference

14 квітня 2017 року

Шановнs колеги!Studium Europy Wschodniej UW (Варшавський Університет) запрошує взяти участь у ХІV міжнародній конференції Warsaw East European Conference.Тема конференції: «East-Central Europe vis-à- vis Global Challenges» 

Юлія Гальчинська, учасник програми Erasmus+

14 квітня 2017 року

2-8 квітня 2017 року у межах угоди за програмою Erasmus+ (за складовою Teaching Mobility) к.е.н., доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Гальчинська Ю.М. перебувала з читанням лекцій у Вищій школі екології та менеджменту м. Варшава (Польща). 

Викладачі та студенти університету успішно склали сертифікаційні іспити від компанії MICROSOFT

14 квітня 2017 року

     У рамках співпраці з корпорацією Microsoft та реалізації проекту Microsoft Imagine Academy студенти та співробітники НУБіП України завершили складати сертифікаційні іспити з трьох ліній професійного розвитку: Microsoft Office Specialist (сертифікат MOS підтверджує практичні знання продуктів MS Office), Microsoft  

Субота, неділя
15-16.04.2017

Продовжуємо набір на курси іноземних мов для підготовки до сертифікаційних екзаменів (сертифікат А1-С2)

15 квітня 2017, 0:00

     Гуманітарно-педагогічний факультет продовжує набір на мовні курси з іноземних мов (англійська, німецька, французька, польська), кінцевою метою яких є складання екзамену та отримання свідоцтва 

Факультет аграрного менеджменту презентував нову магістерську програму - Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами

15 квітня 2017 року

     У День відкритих дверей університету для випускників коледжів факультет аграрного менеджменту вперше презентував нову магістерську програму «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами». 

В гуртожитках студмістечка триває конкурс на кращий блок

15 квітня 2017 року

     У гуртожитках нашого кампусу триває огляд-конкурс на найкращий блок. 

Протипожежна безпека: в кампуcі провели навчання для мешканців гуртожитків

16 квітня 2017 року

     У нашому кампусі провели показові навчання з протипожежної безпеки. На території гуртожитку №10 зібралося близько сотні працівників гуртожитків та їх мешканців, де відпрацювали ситуацію імітованої пожежі. 

Другокурсник факультету ветеринарної медицини Богдан Михайло отримав звання майстра спорту України

16 квітня 2017 року

     8-9 квітня відбувся відкритий Чемпіонат України з пауерліфтингу та окремих вправ серед аматорів і професіоналів – 2017. Спортивний комплекс «Меридіан» гостинно відчинив свої двері для глядачів. 

Університет Александраса Стулгінскіса (м. Каунас, Литва) зацікавився співпрацею з НУБіП в рамках програми обмінів Erasmus+

16 квітня 2017 року

     До НУБіП України завітала делегація з Литви у складі керівника міжнародного відділу навчальних програм Агне Грібенаіте та доктора Райтіса Скомінаса із Університету Александраса Стулгінскіса (м. Каунас, Литва). 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook