Календар подій

3.11.2014 – 9.11.2014

Списком
По днях тижня

Понеділок
3.11.2014

Нарада деканів факультетів

3 листопада 2014, 15:00

П О Р Я Д О К         Д Е Н Н И Й Інформація про формування нового переліку галузей освіти та підготовки фахівців (Доп. Хоменко М.П., Кваша С.М.)Про результати зустрічі ректора зі старостами студентських груп (Доп. 

3-7 листопада на факультеті екології і сталого розвитку проходитиме Тиждень науки

3 листопада 2014, 10:00

На факультеті екології і сталого розвитку розпочав свою роботу науково-практичний семінар "Сучасні напрямки екологічних досліджень: проблеми та перспективи". 

В університеті триває І етап V Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка фото

3 листопада 2014 року

     В університеті триває перший етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, який повинен закінчитися до 10 листопада 2014 року. 

На нараді деканів факультетів розглянуто пропозиції до нового переліку галузей освіти

3 листопада 2014 року

На нараду деканів факультетів 3 листопада завітав очільник державної установи «Науково-методичний центр інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності вищих навчальних закладів «Агроосвіта» Микола Хоменко. 

Вівторок
4.11.2014

"Кубок ректора НУБіП України". Змагання, присвячені Дню працівника сільського господарства

4 листопада 2014, 15:00

Змагання, присвячені Дню працівника сільського господарства - "Кубок ректора НУБіП України" 

Запрошуємо вболівальників на футбольне свято!

4 листопада 2014 року

Сьогодні, 4 листопада, о 15:00 на спортивному майданчику зі штучним покриттям стартують півфінальні ігри між командою гуртожитку № 6 та збірною адміністрації університету .  А вже о 16:00 відбудеться поєди 

Визначено універсального спортсмена серед студентів університету фото

4 листопада 2014 року

     У Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбулося грандіозне свято сили та спорту, змагання з 15-борства «UNI-SPORTMAN» серед студентів університету денної форми навчання, де молоді сильні хлопці змагалися за звання універсального спорт 

Стартував чемпіонат Києва з міні-футболу серед жіночих команд

4 листопада 2014 року

     1 листопада стартував чемпіонат Києва з міні-футболу серед жіночих команд 2014-2015 рр. Цього року в ньому беруть участь 7 команд — AFG NRG, КНУБА, Політех, НУБіП, Політех-2, СДЮШОР-16 та JOINS. Всі матчі проходитимуть по суботах в спорткомплексі КНУБА за адресою вул. Освіти, 3. 

Учням м. Кам’янки представлено перспективи здобуття професій для галузей сільського господарства фото

4 листопада 2014 року

     Проблеми підвищення ефективності професійної діяльності актуальні для будь-якого часу й будь-якої соціально-економічної формації, як для суспільства в цілому, так і для особистості зокрема. 

Відбулася чергова акредитаційна експертиза напряму підготовки «Водні біоресурси та аквакультура» та спеціальності «Водні біоресурси» фото

4 листопада 2014 року

     З 29 по 31 жовтня на рибогосподарському факультеті працювала експертна комісія щодо підготовки фахівців за ОКР «Бакалавр» напряму 6.090201 «Водні біоресурси та аквакультура» та ОКР «Магістр» спеціальності 8.09020101 «Водні біоресурси». 

Середа
5.11.2014

Запрошуються всі бажаючі на відкритий семінар зі Street Workout

5 листопада 2014, 15:00

Запрошуються всі бажаючі на відкритий семінар зі Street Workout.Мета:  

Запрошуємо шанувальників футболу на гру вищої ліги між командами НУБіП України та Авіатор (НАУ)!

5 листопада 2014 року

 6 листопада  о 14:00 на стадіоні НУБіП України відбудеться гра вищої ліги з футболу між командами НУБіП України та Авіатор (НАУ).  

Що таке сила? (в університеті відбувся відкритий семінар зі Street Workout)

5 листопада 2014 року

 5 жовтня в ігровій залі спортивного комплексу справжня подія – відкритий семінар зі Street Workout. Для університету це новий вид спорту. Але так здається на перший погляд. Адже студенти нашого вишу, як виявилося, є кращими воркаутерами Києва. 

В університеті урочисто вручено дипломи про підвищення кваліфікації освітянам Тернопільщини

5 листопада 2014 року

 5 жовтня відбулося урочисте вручення дипломів науково-педагогічним, педагогічним працівникам та адміністративному персоналу за результатами підвищення кваліфікації «Управління підготовкою фахівців у ВНЗ України».   

Вітаємо переможців півфінальних ігор на «Кубок ректора НУБіП України з міні-футболу» фото

5 листопада 2014 року

     4 листопада відбулися півфінальні ігри з міні-футболу на «Кубок ректора НУБіП України». Першими зустрілися у поєдинку команди адміністрації університету та гуртожитку № 6. Гравці уміло демонстрували свої футбольні вміння. 

Четвер
6.11.2014

Студентський ярмарок "Допоможемо разом"

6 листопада 2014, 10:00

Студентський ярмарок "Допоможемо разом", присвячена Міжнародному дню запобігання експлуатації навколишнього середовища під час війни та збройних конфліктів. 

Студенти факультету екології і сталого розвитку влаштували благодійний ярмарок «Допоможемо разом»

6 листопада 2014 року

6 листопада  студенти факультету екології і сталого розвитку влаштували ярмарок «Допоможемо разом» до Міжнародного дня запобігання експлуатації навколишнього середовища під час війни та збройних конфліктів. Тож усі бажаючі могли за символічну плату скуштувати приготовані силами активу факультету солодощі та інші страви. 

Один з найкращих «Дебютів першокурсника»

6 листопада 2014 року

 5 листопада на факультеті ветеринарної медицини пройшов традиційний конкурс «Дебют першокурсника». Тема заходу – «заучки». Всі талановиті студенти мали можливість продемонструвати свої здібності. Такої веселої атмосфери, на думку старшокурсників, вже давно не було. На сцені виступало аж 10 груп! 

Розглянуто практичні аспекти набуття і захисту прав інтелектуальної власності в галузі тваринництва

6 листопада 2014 року

 5 листопада відділом патентно-ліцензійної, винахідницької та раціоналізаторської роботи науково-дослідної частини проведено семінар «Практичні аспекти набуття і захисту прав інтелектуальної власності у галузі тваринництва» в НДІ технологій та якості продукції тваринництва і рибництва.  

На звітно-виборчій конференції обрано нового голову Студентської організації університету - Вікторію Мялук

6 листопада 2014 року

На звітно-виборчій конференції Студентської організації НУБіП України 6 листопада обрано її нового голову – студентку факультету захисту рослин Вікторію Мялук. За її кандидатуру проголосували 130 делегатів конференції. 

П'ятниця
7.11.2014

Нарада з директорами ННІ

7 листопада 2014, 10:00

Валерій Дубровін: Піролізний котел — це і економія, і тепло оселі фото

7 листопада 2014 року

Видання: Агробізнес Сьогодні - № 21 (292), листопад 2014 

Нарада з директорами ННІ: як покращити структуру управління університетом?

7 листопада 2014 року

На нараді з директорами ННІ 7 листопада обговорено покращення структури управління університетом. Ця потреба, за словами першого проректора Ігоря Ібатулліна, викликана також Законом України «Про вищу освіту» та зауваженнями Державної фінансової інспекції. Тому в процесі дискусії та діалогу маємо знайти оптимальний варіант. 

Матчем між командами НУБіП України та Авіатор (НАУ) розпочато гру вищої ліги з футболу фото

7 листопада 2014 року

6 листопада відбувся матч між командами НУБіП України та Авіатор (НАУ). Гра була напружена та хвилююча. Наша команда вміло захищала рідні ворота та все ж, противники забили 1 гол, але відповідь наших гравців була досить швидкою, і у воротах суперників опинився наш м'яч.Обидві команди трималися на рівні. 

Субота, неділя
8-9.11.2014

Виставковий врожай для ННІ тваринництва та водних біоресурсів фото

8 листопада 2014 року

     Підписання угоди про асоціацію з Європейським Союзом ставить нові вимоги до якості і безпеки харчової продукції, лабораторного контролю, моніторингу та впровадженню нових правил її сертифікації. Таку тенденцію підтверджує проведення VII Міжнародного форуму «Комплексне забезпечення лабораторій «LABCompLEX», що відбувся 14-16 жовтня. 

Підписано договір про довгострокове науково-технічне співробітництво між університетом та ННЦ «Інститут механізації та електрифікації сільського господарства»

8 листопада 2014 року

     5 листопада ректором Станіславом Ніколаєнком та директором Національного наукового центру «Інститут механізації та електрифікації сільського господарства» Валерієм Адамчуком підписано договір про довгострокове науково-технічне співробітництво університету з центром 

На кафедрі військової підготовки університету проведено зустрічі з учасниками АТО фото

8 листопада 2014 року

     Так, 21 жовтня викладачі та студенти, які навчаються за програмою підготовки офіцерів запасу, мали змогу поспілкуватися з учасником бойових дій АТО курсантом факультету військової підготовки НТУ «ХПІ» Романом Іващенком. 

Тиждень української мови в університеті фото

9 листопада 2014 року

     5 листопада кафедрою української, англійської і латинської мов ім. М. О. Драй-Хмари проведено святковий захід до Дня української писемності і мови, в якому взяли участь першокурсники юридичного факультету. 

Для студентів факультету харчових технологій буде запроваджена практика на підприємствах корпорації Візенхоф (Німеччина)

9 листопада 2014 року

 З 4 по 6 листопада на запрошення Корпорації Візенхоф делегація університету у складі директора ННЦ міжнародної діяльності В.А. Ткачука, декана факультету харчових технологій та якості продукції Л.В. Баль-Приліпко, доц.кафедри процесів і  

На факультеті екології і сталого розвитку пройшов «Тиждень науки» фото

9 листопада 2014 року

      3-7 листопада на факультеті екології і сталого розвитку пройшов «Тиждень науки», приурочений до Всесвітнього дня науки в ім’я миру та розвитку. 

Делегація НУБіП України відбула до Університету штату Айова (США)

9 листопада 2014 року

 З 8-го по 14-е листопада 2014 року делегація Національного університету біоресурсів і природокористування України у складі, ректора університету Станіслава Ніколаєнка, проректора з навчальної та виховної роботи Сергія Кваші, директора ННІ тваринництва і водних біоресурсів Вадим 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook