Студмістечко: проводимо благоустрій території

14 травня 2024 року
  Кожен господар дбає про затишок вдома, але і не забуває про порядок поряд із будівлею. Так і ми, облагороджуючи територію біля гуртожитків, взялися за ямковий ремонт прилеглої дороги. Ямковий ремонт доріг – це один із методів відновлення дорожнього покриття, з його допомогою можуть бути виконані локальні роботи на певних ділянках.

  Спільними зусиллями працівників гуртожитків та активних і мужніх студентів у студентському містечку протягом декількох днів проводились роботи із благоустрою критичних ділянок вуличних доріг та прилеглої території. Так як через перепади температур у зимову пору року і кількість проїжджих автомобілів на багатьох ділянках почало руйнуватися асфальтне покриття, працівники вирізали шматки пошкодженого асфальту, вичистили та підготували для асфальтування.

  Робили все за дорученням Валерія Іщенка, проректора з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності і під керівництвом Олега Самсонюка, головного інженера. Та ось, через кілька днів гострі ями покрилися латками. Завдяки згуртованості, злагодженій, спільній нелегкій праці автомобілі можуть спокійно проїжджати, а мешканці гуртожитків любуватися охайними, рівними дорогами – говорить Сергій Стецюк, директор студентського містечка.

 

  Розуміємо, що державне фінансування в умовах воєнного стану обмежене та дякуємо ректору університету Станіславу Ніколаєнку, що завжди тримає руку на пульсі і дбає про кожен куточок студентського містечка. Адже вирішення питання благоустрою доріг, є важливим і непростим у такий період.
  Локальний ремонт асфальту на певних ділянках – ефективний метод підтримки доріг в задовільному стані, що також дозволяє проводити ремонт в короткі строки. Проведення такого виду робіт забезпечить охайний вигляд території студентського містечка і можливість безпечного переміщення мешканців гуртожитків.

Земля – наш рідний дім. Тож будь господарем у нім! Дякуємо студентам які активно долучилися до благоустрою території, свого, хоч і тимчасового дому.

Мирослава Терлецька,
фахівчиня студентського містечка

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook