Валерій Кашпаров вперше в історії України став Академіком Норвезької академії наук і літератури

14 травня 2024 року
  03 травня 2024 року в Гранд-готелі Осло (Королівство Норвегія) відбулися щорічні збори Норвезької академії наук і літератури.

  На цих зборах були вручені дипломи обраним у 2024 році членам Норвезької академії наук і літератури, серед яких – директор Українського науково-дослідного інституту сільськогосподарської радіології НУБіП України, професор, доктор біологічних наук Валерій Кашпаров.


The Norwegian Academy of Science and Letters/Thomas B. Eckhoff

  Наш шановний колега отримав надзвичайне міжнародне визнання за свої досягнення в галузі радіології та радіобіології, ставши першим представником України, обраним членом Норвезької академії наук і літератури. Це стало важливою подією не лише для самого вченого, а й для національної наукової спільноти України, підтверджуючи високий рівень української науки на міжнародному рівні.
  Представник України – вчений НУБіП – приєднався до елітарного кола вчених і літераторів, що діляться своїми знаннями та досвідом у міжнародному контексті.

 

  Для великої академічної громади університету це також відкриває нові можливості для співпраці між українським та норвезьким науковими установами, сприяючи обміну ідеями та науковими дослідженнями. Заохочення та підтримка таких талановитих й авторитетних вчених створює міцний фундамент для подальшого розвитку науки як в Україні, так і в Норвегії.

  Вітаємо Валерія Олександровича з обранням, бажаємо міцного здоров’я,

мирного неба та творчих здобутків!

 

Володимир Отченашко,
начальник науково-дослідної частини

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook