Акцент на вступі в магістратуру – зустріч адміністрації з випускниками ОС «Бакалавр» факультету ІТ

20 травня 2024 року
  За ініціативи адміністрації університету та декана факультету Олени Глазунової 16 травня проведено зустріч зі студентами випускних курсів. Для обговорення особливостей цьогорічних правил прийому в магістратуру на загальні збори зібрались випускники ОС «Бакалавр» повного та скороченого терміну навчання за всіма освітніми програмами.

  На порядку денному стояли питання успішного завершення семестру та процедури вступу в магістратуру. Зустріч почалася з обговорення питань вступної компанії-2024. З цією інформацією щодо правил прийому в 2024 році студентів ознайомив відповідальний секретар приймальної комісії Олексій Соломка.

  До студентів доведено інформацію, що вступ у магістратуру у 2024 році заплановано провести за результатами єдиного вступного іспиту (ЄВІ) та єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) 2023 або 2024 року та розгляду мотиваційних листів.

  Підготовлена адміністрацією факультету інформація знайомила наших студентів з етапами вступної кампанії, програмами вступних випробувань та з можливостями підготовки до цих екзаменів на факультеті. Декан факультету Олена Глазунова акцентувала увагу студентів на можливостях та перевагах навчання, розповіла студентам про блочний навчальний план в магістратурі.

  Заступник начальника навчального відділу Олена Колеснікова, підводячи підсумки сказаного, акцентувала увагу присутніх на підготовці до складання єдиного вступного іспиту (ЄВІ), на використанні всіх можливостей щодо продовження здобуття другого рівня вищої освіти.
  Питання, пов’язані з військовим обліком та необхідними процедурами для хлопців також жваво обговорювались в форматі запитань-відповідей.

Сподіваємось на позитивний результат нашої зустрічі – спільними зусиллями наші випускники будуть готові до вступу в магістратуру, успішно пройдуть вступні випробування та стануть магістрами з відповідних освітніх програм факультету.

 

Наталія Клименко,
заступник декана факультету з навчальної роботи

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook