Розширення співпраці кафедри тракторів і автомобілів в напрямку спеціалізованого автотранспорту

8 травня 2024 року
  На кафедру тракторів і автомобілів завітали представники ДСНС Голосіївського району, де їх зустрів та привітав завідувач кафедри Євген КАЛІНІН. Провівши екскурсію лабораторіями «Трансмісії тракторів і автомобілів» та «Енергетичних установок», особливо, представників ДСНС вразив стенд "Трактор загального призначення" у розрізі.

  Після знайомства з лабораторіями кафедри тракторів і автомобілів представники ДСНС запропонували можливість доступу до їхніх спеціалізованих транспортних засобів для проведення навчальних занять, демонстраційних заходів та організації ремонтно-відновлювальних робіт на базі кафедри тракторів і автомобілів. Це означало б, що здобувачі спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» не лише матимуть можливість вивчати теорію, але й отримувати практичний досвід у ремонті та обслуговуванні техніки, що використовується у надзвичайних ситуаціях.

  Завідувач кафедри тракторів і автомобілів Євген КАЛІНІН відкрито підтримав пропозицію представників ДСНС і вислухав їхні ідеї щодо можливостей співпраці. Було прийнято рішення розпочати детальніші обговорення щодо умов і форм співпраці, зокрема, щодо навчальних програм, практичних занять та можливостей ремонту спеціалізованого транспорту.

  Такий крок відкриває нові перспективи для здобувачів освіти та відображає дух партнерства і взаємодопомоги між кафедрою тракторів і автомобілів та службою надзвичайних ситуацій, спрямований на підвищення рівня підготовки фахівців та ефективного вирішення завдань у сфері безпеки та надзвичайних ситуацій. 

 

Юліана КОЛЄСНІК,
асистент кафедри тракторів і автомобілів

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook