Виїзне заняття у дизайн-готелі «11 Mirrors»

6 травня 2024 року
 У формуванні висококваліфікованого фахівця з готельно-ресторанної справи та туризму важливим питанням є орієнтація навчального процесу на реалізацію комплексного підходу з урахуванням інтеграції теоретичної і практичної складової. Саме проведення виїзних навчальних занять у провідних готелях міста сприяють формуванню у майбутнього фахівця з готельно-ресторанної справи, туризму та рекреації розуміння змісту роботи закладів розміщення в цілому, а можливість спілкування з персоналом готелю – розуміння важливості відповідального опанування теоретичного матеріалу і набуття практичних навичок.

 02 травня 2024 року студенти 1 та 2 курсів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм і рекреація», відвідали дизайн-готель «11 Mirrors», що знаходиться у мальовничому куточку історичного центру міста Києва.

 Управляюча готелю пані Алла та керівник відділу маркетингу пані Катерина провели чудову екскурсію, під час якої були показані номери різної категорії та ресторан, сховище. Також студентам розповіли про специфіку роботи персоналу готелю, починаючи від покоївок та закінчуючи управляючим закладом.
 Готель «11 Mirrors» – атмосферне та затишне місце, де велику увагу приділяють комфорту гостей, слідкуючи за кожною дрібницею. Готель має 10 поверхів, хоча невеликий за площею, його номерний фонд складає 50 номерів, на кожному поверсі розташовано 5 номерів, що допомагає створювати атмосферу домашнього затишку. Дизайнерські рішення готелю спрямовано на створення балансу краси та стилю. Елегантна простота та прямі лінії інтер’єрів − це ідеальний простір для нових думок, ідей та натхнення.

 Студенти були вражені екскурсією, інтер’єром готелю та краєвидами з балконів номерів, вони зацікавились умовами стажування та роботи в готелі і отримали вичерпну інформацію щодо кар’єрного зростання.

 Викладачі та студенти кафедри готельно-ресторанної справи та туризму НУБіП України вдячні працівникам готелю «11 Mirrors» за інформативну, цікаву та незабутню подорож у справжню гостинність.

Лариса Гопкало,
к.е.н., доцент кафедри
готельно-ресторанної справи та туризму

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook